Välj valuta

OM OSS

Dentalringen AB grundades 2005 i Västra Frölunda, Göteborg. I början var tandtekniker vår huvudkundgrupp men snart utökades sortimentet till att även täcka tandläkarklinikers hela behov. Vi är idag en väletablerad depå på dentalmarknaden men vi fortsätter att utveckla både webshop och oss för att hela tiden nå upp till våra kunders krav och behov.

om-oss_2.jpg

Sedan 2015 är Dentalringen AB FR2000 certifierade.
FR2000 är ett ledningssystem vars rutiner, riktlinjer och handböcker omfattar hela vår verksamhet. 
Certifieringen är likvärdigt med ISO 9001 och 14001 men omfattar fler områden.

FR2000 täcker

  • kvalitet
  • miljö
  • arbetsmiljö
  • kompetens
  • brandskydd
  • socialt ansvarstagande

Fokus ligger på ständiga förbättringar där vi hela tiden samlar in och bearbetar information om hur vi kan förenkla och förbättra vår verksamhet.
Varje år granskas vi av en utomstående revisor för att säkerställa att vi jobbar efter de ramar vi satt upp kring lagstiftning, krav från omgivningen samt våra egna satta mål.

Läsa mer om våra policys

VÅRT LAGER
Vårt huvudlager på över 7800m² ligger i Kassel. Ett modernt och fullt utrustat lager med alla möjliga tekniska lösningar man kan önska sig. Från vårt lager skickas varje dag över 4500 paket. Vi kan erbjuda över 140 000 olika produkter och givetvis förvaras t ex kylvaror i kylrum. Vi kan förse er med allt förbrukningsmaterial och småmaskiner ni behöver till kliniken eller laboratoriet. Vi har även flertalet reservdelar i vårt register. Så fort er beställning behandlats börjar packningen av varorna och inom en timme står paketet färdigt att skeppas ut. Innan dess har det kontrollvägts för att se så det har förväntad vikt för att undvika eventuella packfel. Vi har över 96% leveranssäkerhet. När godset sedan skeppas iväg får ni ett e-mail med sändningsnummer för att ni enkelt ska kunna följa er sändning i Sverige. Varorna når dig som kund ca 2-3 dagar senare. Varor som beställs innan kl 15.00 skickas samma dag.


plock.jpglager-2.jpglager-1.jpglager-3.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×